metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mamtog1 ~mamtog1 (Gość)06.11.2022 10:37

A gdzie sala i stadion Piotrcovii nie mówiąc o basenach. Dlaczego nikt nie siedzi zniszczenie i sprzedanie tych obiektów.

170

Ot co ~Ot co (Gość)06.11.2022 10:48

Szukają kolejnej studni, do topnienia pieniędzy. Jest już biblioteka, na wyrost.

56

Renia66 ~Renia66 (Gość)06.11.2022 11:11

W media ręce miała być widowskowa i co już tyle lat a żaden spektakl nie miał w niej miejsca poza tym że Mediateka to jedna wielka szopka wlodarza.

115

gregu ~gregu (Gość)06.11.2022 10:37

Po co w tym pierdziszewie hala ? drogi najpierw naprawdzie,Żeromskiego porazka,tak samo Roosevelta,Żelazna,Wojska Polskiego,Kopernika,Belzacka !!!!!!!!!!!!!!!!

147

John Smith ~John Smith (Gość)06.11.2022 12:56

I don't know.

34

Aa ~Aa (Gość)06.11.2022 13:36

Nie, podatki nie są do finansowania czyjegoś hobby.

68

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.11.2022 14:49

Mediateka to porażka i to samo będzie z nową halą widowiskowo-sportową

813

hala sportowa ~hala sportowa (Gość)06.11.2022 14:50

ja już byłam, stoję parę metrów obok z całym prawie zapleczem. wystarczyło trochę pomyśleć, zaranżować odpowiednio otoczenie, dobudować nową większą hale, byłby wtedy piękny prawie centralnie położony obiekt sportowy. a tak stałam kilka lat niszczałam, przerzucana, niechciana.

100

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)06.11.2022 15:05

Popieram wszystkie dotychczasowe wypowiedzi w 100%. Śmiechu warte jest samo pytanie w kontekście informacji, że nie ma na to pieniędzy. A na występy w tej hali widowiskowo - sportowej pieniądze będą???? Może i będą dla jakiejś kapeli lub zespołu z Popierdówka, żeby chociaż ktoś coś zagrał dla piotrkowskich mieszczan i żeby było widać, że ktoś od odpowiedzialnego za kulturę korytka coś zorganizował. Oczywiście, podobnie jak ktoś z internautów podejrzewam, że ktoś szuka dodatkowego źródła dochodu w budowie hali - widma. Wystarczy opustoszała mediateka w którą władowano miliony zamiast poprawić nawierzchnię wymienionych tutaj ulic do których dodałabym ulicę Geodezyjną u wylotu której należy ustawić znaki drogowe zakazujące na niej ruchu z wyjątkiem dorożek konnych z potrójnymi resorami. To ulica sprzed kilku wieków i nawet psy kulawe trzymają się od niej z daleka, więc nie dziwię się panu Chojniakowi, że nie chce o niej nawet wiedzieć, że taka w ogóle istnieje, no bo i po co? Żeby go głowa rozbolała?

76

edek5kredek ~edek5kredek (Gość)06.11.2022 18:23

Nowa hala fiu fiu, a sauny na basenach wyłączone.

76

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat