A gdzie sala i stadion Piotrcovii nie mówiąc o basenach. Dlaczego nikt nie siedzi zniszczenie i sprzedanie tych obiektów.
Szukają kolejnej studni, do topnienia pieniędzy. Jest już biblioteka, na wyrost.
W media ręce miała być widowskowa i co już tyle lat a żaden spektakl nie miał w niej miejsca poza tym że Mediateka to jedna wielka szopka wlodarza.
Po co w tym pierdziszewie hala ? drogi najpierw naprawdzie,Żeromskiego porazka,tak samo Roosevelta,Żelazna,Wojska Polskiego,Kopernika,Belzacka !!!!!!!!!!!!!!!!
Mediateka to porażka i to samo będzie z nową halą widowiskowo-sportową
ja już byłam, stoję parę metrów obok z całym prawie zapleczem. wystarczyło trochę pomyśleć, zaranżować odpowiednio otoczenie, dobudować nową większą hale, byłby wtedy piękny prawie centralnie położony obiekt sportowy. a tak stałam kilka lat niszczałam, przerzucana, niechciana.
Popieram wszystkie dotychczasowe wypowiedzi w 100%. Śmiechu warte jest samo pytanie w kontekście informacji, że nie ma na to pieniędzy. A na występy w tej hali widowiskowo - sportowej pieniądze będą???? Może i będą dla jakiejś kapeli lub zespołu z Popierdówka, żeby chociaż ktoś coś zagrał dla piotrkowskich mieszczan i żeby było widać, że ktoś od odpowiedzialnego za kulturę korytka coś zorganizował. Oczywiście, podobnie jak ktoś z internautów podejrzewam, że ktoś szuka dodatkowego źródła dochodu w budowie hali - widma. Wystarczy opustoszała mediateka w którą władowano miliony zamiast poprawić nawierzchnię wymienionych tutaj ulic do których dodałabym ulicę Geodezyjną u wylotu której należy ustawić znaki drogowe zakazujące na niej ruchu z wyjątkiem dorożek konnych z potrójnymi resorami. To ulica sprzed kilku wieków i nawet psy kulawe trzymają się od niej z daleka, więc nie dziwię się panu Chojniakowi, że nie chce o niej nawet wiedzieć, że taka w ogóle istnieje, no bo i po co? Żeby go głowa rozbolała?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!